Vacature: taxateur exploitatiegebonden vastgoed (m/v)

Forvalue, vastgoedspecialisten zoekt een taxateur exploitatiegebonden vastgoed (m/v).

Forvalue is gespecialiseerd in het uitvoeren van taxaties van hotels, restaurants & cafés, leisure-objecten en overig exploitatiegebonden vastgoed. Forvalue is een jonge onderneming met een sterke focus op kwaliteit en inhoud van de taxatieopdrachten. We zijn een strategische partner voor onze opdrachtgevers met een onafhankelijke insteek en een hoog ambitieniveau. Ons kantoor is gelegen op een goed bereikbare en mooie locatie in Amersfoort vrijwel direct aan het NS-station.

WIJ ZOEKEN:

Je bent een analytische en klantgerichte professional. Je beschikt over een sterk cijfermatig inzicht en kwaliteit staat bij jou voorop. Je bent gedreven en resultaatgericht en weet op kansen in te spelen door je commerciële instelling. Door je uitstekende communicatieve vaardigheden weet je mensen te overtuigen. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in dit vakgebied. Herken jij je in dit profiel? Dan maken we graag kennis met je om deze uitdaging met ons aan te gaan.

FUNCTIEVEREISTEN:

Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting zoals vastgoed, bedrijfskunde of bedrijfseconomie, aantoonbare affiniteit met vastgoed,

een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift,

in het bezit van de juiste papieren of bereid zijn om de opleiding tot Register Taxateur (RT) te volgen en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

WIJ BIEDEN:

  • Een zeer gevarieerde en zelfstandige functie waar veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven;
  • Mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen;
  • Een klein team waar hard wordt gewerkt in een leuke en open werksfeer;
  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden passend bij leeftijd en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een onkostenvergoeding en mobiele telefoon;
  • De kans om deel uit te maken van een snelgroeiende onderneming met de focus op een specifiek marktsegment.

INTERESSE?

Heb jij het enthousiasme en de kwaliteiten om deze rol te vervullen? We zijn benieuwd naar jou! Stuur ons jouw motivatiebrief en je cv naar info@forvalue.nl. Uiteraard kun je rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie.