Onze diensten

forvalue, vastgoedspecialisten Een van de voornaamste diensten van forvalue is het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed. Door de jaren heen hebben de taxateurs van forvalue erg veel kennis en ervaring opgedaan in deze niche binnen de taxatiebranche, waardoor forvalue nu meerdere diensten kan aanbieden. U kunt bij forvalue terecht voor taxaties, maar ook voor aankoop, aanhuur en consultancy mag u bij forvalue aankloppen.

Consultancy & advies

Forvalue biedt advies op het gebied van (exploitatiegebonden) vastgoed(vraagstukken). Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring in het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed en we zijn inmiddels een gewaardeerde en gecertificeerde partij als het gaat om het waarderen van exploitatiegebonden vastgoed. Steeds vaker worden we ingeschakeld als consultant of adviseur in vastgoed trajecten. We begeleiden bijvoorbeeld investeerders of investeringsmaatschappijen in het aankopen van vastgoed. Daarnaast kijken we mee met projecten waarbij een waardebepaling in het spel is. In verschillende situaties kan het advies en de consultancy van forvalue uitkomst bieden. Bijvoorbeeld bij onteigeningen, rechtbanktaxaties, beoordeling huurverschillen, huurwaarde vaststelling volgens boek 7 burgerlijk wetboek artikel 303, huurprijs-herzieningen en meer kwesties waarbij het draait om het waarderen van exploitatiegebonden vastgoed. Als u een vraagstuk heeft op het gebied van (exploitatiegebonden) vastgoed of een van onze andere diensten, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen we u van dienst zijn.

Forvalue inschakelen als adviseur of consultant? Neem contact met ons op.

  • Forvalue is een deskundige partij op het gebied van exploitatiegebonden vastgoed.
  • Schakel forvalue in als adviseur, bijv. bij investeringsbeslissingen.
  • We kennen wet en regelgeving en zijn gecertificeerd.

Aankoop / aanhuur

Onze register taxateurs kunnen u ondersteunen bij het aankopen van een bedrijf. Forvalue is gespecialiseerd in het bepalen van de waarde van exploitatiegebonden vastgoed. We zijn als geen ander in staat het bedrijf dat u op het oog heeft op waarde te schatten en u te adviseren en begeleiden bij de aankoop of aanhuur hiervan. Door te kiezen voor forvalue als aankoop / aanhuur makelaar-taxateur kiest u voor zekerheid. Forvalue zorgt voor een onafhankelijk oordeel van de waarde van (het pand van) de onderneming. We adviseren u over de gevraagde (huur)prijs en geven u inzicht in de mogelijkheden van het pand en de onderneming.

Meer informatie over aankoop? Neem contact met ons op.

  • Een onafhankelijke blik door een gespecialiseerde taxateur.
  • Advies over de gevraagde prijs.
  • Inzicht in de mogelijkheden van het bedrijf(spand).

Taxaties

U mag contact met ons opnemen voor de taxatie van exploitatiegebonden vastgoed. In het explotatiegebonden vastgoed hanteren we een aantal categorieën. Hotels, restaurants & cafés, leisure en overig exploitatiegebonden vastgoed. Horecataxaties vertegenwoordigen het grootste deel van de taxaties die forvalue uitvoert. De taxaties die forvalue uitvoert voldoen aan landelijke regelgeving. Onze taxateurs zijn RICS gecertificeerd, forvalue is lid van de NVM en werkt nauw samen met Koninklijke Horeca Nederland. Daarnaast zijn de taxateurs van forvalue geregistreerd in het Register Vastgoed Taxaties en is forvalue aangesloten bij TEGoVA, waardoor u ervan verzekerd bent dat onze taxaties uniform en transparant uitgevoerd worden. Ten slotte is forvalue is een vastgoedcert gecertificeerd taxateur. We staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor makelaars.

Meer informatie over taxaties? Neem contact met ons op.